Om Dentech

Det ska vara enkelt att vara tandläkare och driva en klinik

Oavsett om du behöver nya patienter, fylla tomma stolar, avlasta receptionen eller har svårt att nå ut bland alla andra tandläkare och kliniker.

Vår mission

Patienter, betalning och marknadsföring - allt på ett ställe. Dentech är en digital tillväxtpartner som hjälper kliniker med bokningar, betallösningar och marknadsföring på ett kostnadseffektivt sätt.

Vår vision

Vårt mål är att bli tandvårdens digitala samarbetspartner. Vi vill helt enkelt göra din vardag enklare oavsett om du driver en klinik, är behandlare eller patient. Vi vill skapa ett mervärde utifrån just dina behov genom innovativa lösningar och digitala verktyg.

Vår idé

Med omfattande erfarenhet inom tandvård, marknadsföring och utveckling erbjuder Dentech en helhetslösning för att underlätta vardagen för dig som är tandläkare. Vi drivs av datadrivna insikter och erbjuder tjänster som attraherar användare och förstärker intäktsdrivare. Vi gör det helt enkelt lite lättare och roligare för dig att driva en tandvårdsklinik.

Teamet

Vi är ett passionerat gäng som brinner för att utveckla tandvården, hjälpa kliniker att skapa lönsamhet och tillväxt. Vi förenklar vardagen för både klinker, behandlare och patienter.

Herman Berglund

Client Development Manager

Herman Berglund

Mattias Avelin

Chief Technology Officer

Mattias Avelin

Volodymyr Avramenko

Full Stack Developer

Volodymyr Avramenko